Meie menüü vahetub iganädalaselt, vastavalt hooajale.

Täpsemat infot menüü ja lõunapakkumiste kohta leiate aadressilt:

www.facebook.com/ Saltrestoran

Kõiki toite on võimalik osta kaasa ja jagada ka kahele.

PS ! Lastele küsige päeva lastepraadi !

Menüü/ Menu
Värsked austrid ( Fine de Claire ) / Fresh oysters ( Fine de Claire )
3.50
Kaheksajala ceviche / Octopus ceviche
11.50
Tiigerkrevetid, minispargel, brokkoli ja zukiini Kataifi taignas Sriracha aioliga /
Tigerprawns, asparagus, broccoli and zucchini in Kataifi pastry with Sriracha aioli
10.50
Makrelli ceviche Pernod'is fermenteeritud kurgiga / Mackerel ceviche with Pernod marinade fermented cucumber
12.-
Tuunikala Poke AY pak choi ja shimeij seentega / Tuna Poke AY with pak choi and shimeij mushrooms
12.50
Röstitud kammkarbid avokaado kreemi, küpsetatud Granny Smith õuna ja siidri vinegretiga /
Roasted scallops with avocado cream, baked Granny Smith apple and cider vinegret
13.50
Peedist ravioolid kitsejuustukreemi, mango ja seedermänniseemnega /
Beetroot raviolis with goat cheese, mango, pine seeds
9.50
Buffalo mozzarella trühvli ja lihatomatitega /
Buffalo mozzarella with truffle and meat tomatoes
8.50
Eesti rohumaa lihaveise carpaccio vürtsika tsitruselise oliivisalsa ja karamellise sibulaga /
Estonian grassland beef carpaccio with spicy olive salsa and caramellized onion
13.-
Brasiilia mereannisupp Moqueca / Brazilian seafood soup Moqueca
9.-
Rikkalik mereanni-safrani risoto / Rich seafood-saffron risotto
11.50
Taipärased vürtsikad sinimerekarbid, vongoled ja rohekarbid viski ja kookospiimaga /
Thailand style spicy mussels, vongoles and green mussels with whiskey and coconut milk
10.50
Röstitud kaheksajalg perselata, gorgonzola kastme ja väikese Eesti talukartuliga /
Roasted octopus with perselata, gorgonzola sauce and small Estonian farm potato
16.50
Musta tursa filee Nage leemes suhkruherneste ja türgi ubadega / Black cod fillet in Nage souce with sugar peas
14.50
Kergelt suitsutatud aniisine pardifilee fenkoli confit'i ja aprikoosi kastmega /
Lightly smoked duck fillet with fennel confit and apricot sauce
15.50
Madalal temperatuuril küpsetatud põdra sadul kale kapsa, trühvlikastme ja küüslaugu-sellerikreemiga /
Moose calf saddle baked in low temperature with kale, truffle sauce and garlic-celery cream
15.50
Chateaubriand pastinaagi kreemi, foie gras'i patee, metsapähklite ja portveini kastmega /
Chateaubriand with parsnip cream, foie gras pate, hazelnuts and port wine sauce
18.50
Kodune Pavlova / Eton Mess vaarikatega / Šokolaad ja kirss / New Yorgi juustukook gorgonzola
Rabarberi-õuna crumble soolase metsapähkli pralineega / Šokolaadine kohvikook rummiga /
Chocolate and cherry / New York cheesecake with gorgonzola  / Eton Mess with raspberrys/
Rhubarb-apple crumble with salted hazelnut pralinet / Caffe cake with rhum and chocolate / Homemade Pavlova
5.-
Salt'i juustuvalik Salt'i mädarõika-tüümiani sõira ja  jõhvika-kaneeli keedisega  /
Celection of cheese with horseradish-thyme homemade cheese and cranberry-cinnamon jam
6.-