FOE_doorsticker2017best_pngTallinna vanalinnas kahel korrusel asuv restoran Ribe on avamisest saati aastal 2007 olnud kohalike gurmaanide ja ka Tallinna külastavate inimeste lemmikuks, mida kinnitab koht igal aastal valitava Eesti restoranide edetabeli esikümnes. Ribe kuulus ka 2015. aastal esmakordselt Skandinaavia restoranide giidis “White Guide” tutvustatud 25 Eesti parima restorani hulka.

Ribe maitsev põhjamaise stiiliga roog valmistatakse värskest lähikonna toorainest parimate Prantsuse kokandusteadmiste ja -võtete abil. Menüüd toetav rikkaliku veini ja käsitööõllede valikuga joogikaart arvestab nii klassikalist joont kui ka hetke trende.

Võtke hetk klaasi vahuveini, kokteiliklassika või tassi tee jaoks restorani baaris või nautige Ribe suurepärast menüüd koos meeldiva sõbraliku teenindusega.

 Olete alati teretulnud!

Fotod Ribe seintel: Heiki Laan
Metallehistööd: Jüri Roosa
Sisekujundus: Katrin Koljak

rsz__49a5777
rsz_1_49a6093_copy
rsz__49a6101
rsz__49a6086_copy
rsz__49a6112_copy
  • rado.oige
  • Rado on Slovakkiast pärit kokk, kes on alates 2008. aastast töötanud Londonis erinevates restoranides, muuhulgas ka nii ühe kui kahe Michelini tärniga pärjatud restoranides. Muuhulgas on Rado oma oskusi lihvinud ka maailma parimaks restoraniks nimetatud Nomas. Viimane töökoht oli Radol Michael Caines Adobe restoranis seenior Sous Chef´ina. Oluliseks etapiks Rado karjääri jooksul on olnud kindlasti kogemuste omandamine kahe Michelini tärni restoranides Noma ja Hélène Darroze Connaught´is ning ühe Michelini tärniga pärjatud Fischers Baslow Hall´is.