Menüü kevad 2014

EELROOG

Forell
astelpaju, mädarõikajäätis, brioche, kurk
13.00

Kammkarp
lillkapsapüree, lillkapsakuskuss, krevetitartar, spinatikaste, tapioka
15.00

Foie gras
Ribe must leib, õunapallid, õunapüree, jõhvikas, granaatõuna-veinikaste
14.00

Vinnutatud veis
ürditoorjuust, vutimuna, sinepiseemned, leivakrõps, kapparid, peedi-õunavaht
13.00

Kitsejuust
küpsetatud peet, peeditartar, magus Kreeka pähkel, basiilikugeel, meekaste, röstsai
12.00

Värske salat
juustukreem, jääsalat, kirsstomat, porgandiviil, varsseller, redis, kurk
9.00

SUPP

Herne-velouté
selleripüree, vutimuna, suitsuliha
9.00

Langusti-cappucino
krevetitäidisega croissant, piimavaht
12.00

PEAROOG

Küpsetatud köögivili
baklažaan, porgandi-karrikaste
11.00

Lillkapsakuskuss
porgand, suhkruhernes, jogurtigeel
11.00

Koha
koorene paksoi, paprika, suitsujuustuvaht
17.00

Vutt
seeneorsotto, peedi-portveinikaste, pähklipuru
18.00

Part
lillkapsakuskuss, pastinaagipüree, porgand, lillkapsas, karrikaste
18.00

Lammas
baklažaan, küpsetatud köögiviljad, jogurtigeel, ürdikaste
19.00

Veis
selleripüree, kartuli-sibulatamp, kartuli-selleripuru, brändikaste
21.00

DESSERT

Taludessert
kondenspiim, kirsid, jõhvikaželee, leivapuru
7.00

Karamell
toffee-kook, soolakaramelli jäätis, toffee-kaste, šokolaadipuru
7.00

Mandlikook
mustikas, mustikasorbett, crème anglaise
6.00

Šokolaad
šokolaadi-fondant, šokolaadi-mousse, šokolaadi-malto, musta ploomi ja Vana Tallinna jäätis
8.00

Käsitsi valmistatud jäätis ja sorbett
2.00 / pall

Reserveeri laud

+372 631 3084
Samaks päevaks palume tellimus esitada telefoni teel!
Palun teatage kui kuupäev või kellaaeg muutub. Mitteteatamisel kehtib reserveering 30 minutit.

Switch to our mobile site